Je smartphone gebruiken voor timemanagement

In de wereld van nu moet alles zo snel mogelijk en wil je zo veel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd. Hiervoor is het van groot belang dat je een ster wordt in timemanagement.  Zodra je een efficiënte timemanagement beheerst, zal je merken dat je veel meer gedaan krijgt in een week en dat je leven een stuk minder stressvol verloopt. Timemanagement kan op verschillende manieren, maar doordat je altijd je telefoon op zak hebt, is het aan te raden om je smartphone te gebruiken voor het uitvoeren van de perfecte timemanagement.

Welke taken moeten worden uitgevoerd?

Voordat je aan de juiste timemanagement kunt doen, zul je op een rijtje moeten zetten wat er allemaal gedaan moet worden. Op je telefoon zitten vaak handige apps die je hierbij kunnen helpen. Maak een lijst met alle taken die je moet doen. Dit kunnen op het begin nog best wel grote taken zijn. Denk aan een groot doel dat je wilt bereiken. Je zult er echter wel voor moeten zorgen dat deze grote doelen uiteindelijk in kleinere en behapbare stukjes gedeeld moeten worden. Op die manier kun je naar het grotere doel toewerken.

Maak er een routine van

Als je weet wat je allemaal moet doen, kun je een planning gaan maken. Het is verstandig om deze planning routinematig in te voeren. Op je smartphone kun je hier de ‘agenda’ app voor gebruiken. Deze configureert direct met je laptop en iPad. In de agenda zet je alle taken en deze laat je routinematig herhaald worden. Op deze manier wordt het werk gemakkelijker, wat er weer toe leidt dat je het met minder stress uitvoert.

Weg met al die e-mails

Wanneer je honderden e-mails per week ontvangt, zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Het zorgt ervoor dat je onder bedolven wordt met werk en stress. Je kunt door alle velen e-mails je urgente taken niet meer afronden. Een truc hiervoor is om duidelijke afspraken te maken. Zeg tegen je collega’s dat ze je alleen een mail mogen sturen die met ja/nee te beantwoorden is. Hierdoor doen zij alvast het denkwerk en hoef jij alleen maar akkoord te geven.

Wil je nog veel meer leren over timemanagement? Volg dan een cursus timemanagement bij Learnit en leer alles over hoe jij het meest efficiënt en succesvol met je tijd om kan gaan!

De meest populaire apps in de app(le) store

Wat zijn de meest populaire apps in de apple store? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete app en ook tussen of wellicht een app die jij mega goed kan gebruiken? Naast de gratis apps zijn er ook betaalde apps die de prijs meer dan waard zijn. Lees snel verder om te zien of jij deze goed kan gebruiken.

De populairste betaalde apps

Er zijn enorm veel betaalde apps te vinden in de app store, maar welke zijn nou het meest populair? Hieronder vind je de top 5 populairste betaalde apps:

  1. PlantSnap Plant
  2. Pocket city
  3. Afterlight 2
  4. Light x
  5. 30 seconds

PlantSnap Plant

De app werkt eigenlijk vrij eenvoudig, je maakt een foto van plant. Na het nemen van een foto van de plant, zal PlantSnap Plant allerlei informatie over de plant geven zoals de soort plant, de familie en typische kenmerken.

Pocket City

Pocket City is een app met als doel een stad te bouwen. Je zal rekening moeten houden met zones waar je in kan wonen, werken en geld dat je kan uitgeven. Daarnaast zal je ook moeten denken aan energie, water en of het verkeer wel lekker doorstroomt.

Afterlight 2

De app Afterlight bestaat al best lang en staat bekend om de grote hoeveelheid filters die je kan toepassen. Zo kan je foto er nog beter uit zien door de foto wat warmer of juist koeler te maken.

Light x

De app LightX heeft ook met foto’s te maken. Met deze app kan je gemakkelijk achtergronden verwijderen, de perfecte selfies maken en uitgebreid je foto’s bewerken met verschillende effecten.

30 Seconds

Het populaire bordspel 30 seconds maar dan op je telefoon, ipad of ipod. Je kan voor eenmalig € 5,49 oneindig lang genieten van dit prachtige bordspel op je telefoon, en dat zonder reclames.

Welke 3D printer kopen voor welk doel?

Een 3D printer kopen wordt bijna altijd met een doel gedaan. Dat heeft over het algemeen te maken met het vergemakkelijken dan de taken die gedaan moeten worden. Omdat met een printer elk ontwerp direct kan worden uitgewerkt is het goed mogelijk om snel aan de slag te gaan. Met de opkomst van desktopprinters als nieuwe modellen is dit alleen maar nog verder aangetrokken. De ontwikkeling van de printers is bovendien nog allesbehalve klaar. Dat betekent dat er nog van alles mogelijk gaat worden in de toekomst. Dit maakt het kiezen van de juiste printer belangrijk.

Meerdere soorten filament gebruiken
Een 3D printer kopen doe je pas wanneer je een model hebt gevonden dat aansluit op het werk dat ermee gedaan moet worden. Wanneer het van belang is om met verschillende kleuren in hetzelfde ontwerp gewerkt kan worden, dan moet dus een apparaat worden gezocht dat hiervoor kan zorgdragen. Dit is bij nieuwere modellen steeds beter mogelijk. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten filament. Het is aantrekkelijk wanneer een printer meerdere varianten aankan om op die manier gemakkelijk verschillende soorten ontwerpen te kunnen uitwerken. Dat geldt niet alleen voor thuismodellen, maar zeker ook voor de modellen die op zakelijk gebied gebruikt worden.

Een printer met toekomst kiezen
Een 3D printer kopen moet ook op een slimme manier worden gedaan. Dat betekent bijvoorbeeld dat het belangrijk is om verder te kijken dan alleen vandaag en morgen. De ontwikkeling is nog altijd in volle gang. Dat betekent dus ook dat het belangrijk is om mee te kunnen gaan in die ontwikkeling. Een printer die is uit te breiden of waar updates aan zijn toe te voegen, is dan natuurlijk een printer die iets beter bruikbaar is. Ook met het oog op wat in de toekomst van belang kan zijn bij het gebruik ervan.

Sim only aanbiedingen, welke past bij jou?

Heb je een prima telefoon en ben je nog lang niet toe aan nieuwe? Dan is een sim only abonnement misschien wel de oplossing voor jou! Je betaalt alleen maar voor wat je nodig hebt: belminuten en data. Zo bespaar je op de extra maandelijkse kosten voor een telefoon. Er zijn veel verschillende aanbieders van sim only abonnementen op de markt. Het is zeker de moeite waard om deze met elkaar te vergelijken. Afhankelijk van jouw belgedrag en je databehoefte kun je dan sim only aanbiedingen kiezen dat perfect bij jou past. Zo betaal je niet voor zaken die je niet gebruikt, zoals een nieuwe telefoon.

Waar moet je op letten bij sim only aanbiedingen

Allereerst is het belangrijk om inzicht te hebben in jouw belgedrag en databehoefte. Op basis daarvan kun je bekijken welke sim only aanbiedingen voor jou relevant zijn. Ben je iemand die vooral veel belt, richt je dan op aanbiedingen met veel belminuten. Heb jij vooral veel data nodig, kies dan voor een grotere databundel. Combinaties van beide bestaan er in allerlei vormen. De prijs is mede afhankelijk van je belminuten en data. Maar buiten de data en de belminuten zijn er meer aspecten waarop je kunt letten, zoals de looptijd van je abonnement, het verbruiks inzicht, of de flexibiliteit van je abonnement.

Overige belangrijke aspecten

Het is meestal goedkoper om een abonnement met een langere looptijd te nemen. Wil je liever niet zo lang vastzitten aan een abonnement, kies dan voor een abonnement met een kortere looptijd. Er zijn zelfs sim only abonnementen met een looptijd van maar één maand. Wat verder van belang kan zijn, is de flexibiliteit van je abonnement. Stel dat je een periode wat meer data nodig hebt, of dat je wat meer wilt bellen dan normaal, kan dat dan gemakkelijk aangepast worden bij deze specifieke aanbieder? En is het mogelijk om ongebruikte belminuten of data over te hevelen naar de maand erna? Ten slotte kan het fijn zijn om een helder overzicht te hebben van je verbruik, zodat je niet voor verrassingen komt te staan aan het einde van de maand.

 

De voor- en nadelen van een refurbished iPhone X

Als je erover nadenkt om een refurbished iPhone X aan te schaffen kan het verstandig zijn om de voordelen en nadelen hiervan in kaart te brengen. Zo weet je zeker dat dit voor jou de beste keuze is en kom je niet voor verrassingen te staan. In dit blog lees je over de belangrijkste voordelen en nadelen van de refurbished iPhone X en kun je voor jezelf een goede overweging maken.

De refurbished iPhone X is goedkoop

Het eerste voordeel van de refurbished iPhone X is de prijs. De prijs is op twee manieren omlaag gegaan: de release van nieuwere modellen en het refurbishment van het toestel in kwestie. Op dit moment is de iPhone X de laatste iPhone die op de markt gebracht is en het zal niet heel lang duren voor een nieuw model wordt aangekondigd. De iPhone X 1 stap terug van de nieuwste iPhone. Dit betekent dat de prijs van het model al erg omlaag is gegaan sinds hij uit is gekomen in 2017. Ook vanwege het feit dat het gaat om een refurbished iPhone gaat de prijs omlaag. Het aanschaffen van een refurbished iPhone X is dus een zeer voordelige keuze, hoewel het nog goedkoper kan.

De iPhone X is een verouderd model

Zoals al gezegd is de iPhone X een model dat in 2017 is uitgekomen. Veel mensen zullen dit een nadeel van het model vinden. Als je graag wilt pronken met de nieuwste telefoon is het kopen van een iPhone 6 niet de beste keuze voor jou. Ook zullen er op een gegeven moment geen updates meer uitkomen voor oudere modellen iPhones. Gelukkig is dit voor de iPhone X nog lang niet het geval en zul je nog lang gebruik kunnen maken van updates van het besturingssysteem.

Prima en goed functionerende telefoon

Hoewel de iPhone X een verouderd model is functioneert het systeem nog prima en wordt het nog regelmatig geüpdatet. Het display en de camera zijn daarnaast erg goed. Ook ben je er bij een refurbished telefoon zeker van dat het apparaat goed functioneert, omdat de fabrikant het product op defecten heeft gecontroleerd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan na het kopen van je telefoon.

De betekenis van refurbished

Verschillende bedrijven en verkopers houden er andere betekenissen van het woord refurbished op na. Je zult goed moeten nalezen wat er precies bedoeld wordt. Staat dit nergens dan kun je dit het beste navragen bij een verkoper van refurbished iPhone X, zoals Mobico. Als er niet zo’n strenge eisen gesteld worden aan een refurbished product kan dat nadelig zijn voor het functioneren van je telefoon. Houd hier rekening mee.

De beste keuze voor jou

Uiteindelijk komt het bij het kiezen voor een bepaalde telefoon erop neer dat je kiest voor wat jij belangrijk vindt. Zet voor jezelf op een rijtje wat je wilt dat je telefoon kan of hoeveel dit mag kosten en ga daarna op zoek naar de beste telefoon voor jou. Misschien kies je dan wel voor een opgeknapt model tegen een scherpe prijs.