De meest populaire apps in de app(le) store

Wat zijn de meest populaire apps in de apple store? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete app en ook tussen of wellicht een app die jij mega goed kan gebruiken? Naast de gratis apps zijn er ook betaalde apps die de prijs meer dan waard zijn. Lees snel verder om te zien of jij deze goed kan gebruiken.

De populairste betaalde apps

Er zijn enorm veel betaalde apps te vinden in de app store, maar welke zijn nou het meest populair? Hieronder vind je de top 5 populairste betaalde apps:

  1. PlantSnap Plant
  2. Pocket city
  3. Afterlight 2
  4. Light x
  5. 30 seconds

PlantSnap Plant

De app werkt eigenlijk vrij eenvoudig, je maakt een foto van plant. Na het nemen van een foto van de plant, zal PlantSnap Plant allerlei informatie over de plant geven zoals de soort plant, de familie en typische kenmerken.

Pocket City

Pocket City is een app met als doel een stad te bouwen. Je zal rekening moeten houden met zones waar je in kan wonen, werken en geld dat je kan uitgeven. Daarnaast zal je ook moeten denken aan energie, water en of het verkeer wel lekker doorstroomt.

Afterlight 2

De app Afterlight bestaat al best lang en staat bekend om de grote hoeveelheid filters die je kan toepassen. Zo kan je foto er nog beter uit zien door de foto wat warmer of juist koeler te maken.

Light x

De app LightX heeft ook met foto’s te maken. Met deze app kan je gemakkelijk achtergronden verwijderen, de perfecte selfies maken en uitgebreid je foto’s bewerken met verschillende effecten.

30 Seconds

Het populaire bordspel 30 seconds maar dan op je telefoon, ipad of ipod. Je kan voor eenmalig € 5,49 oneindig lang genieten van dit prachtige bordspel op je telefoon, en dat zonder reclames.